Сіль харчова Турція
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Це хімічна речовина NaCl та її хімічна назва — хлорид натрія, хлористий натрій сіль.
Основне застосування харчової солі - це додавання в готові продукти або страви на стадії їх приготування. Вона вирізняється своїми смаками і добре підходить для приготування їжі.
Достовірність цієї харчової солі полягає в тому, що незалежно від її партії чи навіть дати виготовлення смакові якості, як і хімічний склад, завжди будуть однаковими. Таким чином, для підтримки технології виробництва дуже зручно брати цю харчову сіль великими партіями - незмінні смакові якості харчових виробів у цьому випадку гарантовано.
Сіль кам’яна — це різновид харчової солі, де, окрім стандартного складу солі NaCl — хлориду натрію, в порошок присутні йод та фтор.
Також сіль - Це хороший консервант і антисептик. Вона вбиває гнилі бактерії в їжі, тому використовується у домашніх консерваціях. Хімічна промисловість також використовує цей товар, щоб пом’якшити воду в казанах. З нього готують хлорат натрію, щоб знищити бур’яни у сільському господарстві. Довготривала дія — ще одна похідна суміш крошеного льоду й солі. Різні похідні натрію та хлори добуваються з солі в хімічних лабораторіях. Медицина та фармацевтика не можуть обійтися без солі. 0,9% розчину цього продукту називається физраствор. Він використовується при зневодненні організму, як розчинник для ліків. Трохи більш насиченим розчином промивають гнійні рани на шкірі і знімають очних окулярів.