Зцм для телят
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Опис
Замінник цільного молока виготовлено з молочних компонентів з додаванням рослинних білків і жирів, збагачених збалансованим комплексом біологічно активних речовин (вітаміни, макро-, мікроелементи), пребіотичними комплексами, смаковими та ароматичними речовинами, що підвищують апетит у тварин. Не містить консервантів, стабілізаторів, антибіотиків та ГМО.
Переваги використання
- повністю виключає ризик інфекцій, збудники яких передаються при випоюванні молодняку, що гарантує відмінне здоров'я телят і дозволяє оздоровити поголів'я господарства;
- забезпечує економічну вигоду - можливість заощадити до 80% незбираного молока;
- містить усі необхідні компоненти для повноцінного розвитку організму, що зростає у збалансованому та постійному складі;
- стимулює розвиток передшлунків за рахунок введення рослинного волокна до раціону тварини в ранній період, що важливо для подальшого годування об'ємними грубими кормами;
- гарантує високі середньодобові прирости.
Завжди свіжа продукція з незмінно високим якісним показником!
Склад
Сухі молочні компоненти, рослинні білки та жири, комплекс вітамінів, макро-, мікроелементи, пребіотичний комплекс, смакові та ароматичні речовини.
Показники якості: Обмінна енергія – 17,25 МДж; Масова частка сирого протеїну – 27,4%; Масова частка сирого жиру – 12,9%; Масова частка вуглеводів – 46,5%; Масова частка сирої клітковини – 1,4%; Вітамін А – 50000 МО; Вітамін D3 – 10000 МО; Вітамін Е – 108 мг.
Рекомендації щодо застосування
Замінник цільного молока використовують для випоювання телят з 21-денного до кінця періоду випоювання, поступово замінюючи молоко упродовж 3 днів згідно з рекомендованою схемою привчання.
ЗЦМ готують безпосередньо перед застосуванням у чистому молочному посуді. Необхідну кількість сухого замінника незбираного молока розводять гарячою водою (65-70 ° С) у співвідношенні 1 кг ЗЦМ на 10 л води. Розведення проводять у два етапи: до відміреної кількості замінника молока додають половину необхідного об'єму води та ретельно перемішують, після чого додають другу частину води та знову перемішують. Приготовлену суміш охолоджують до температури 38-40°С та випаюють молодняку.